Nova godina

Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate promociju prve autorske pesme Kristijana Tube – ‘Karta natalna’, koja će se održati u kafani Barberi, u petak 20. septembra od 21h.

Uplovite u svet muzičkih čarolija sa Kristijanom Tubom, čiji najnoviji singl ‘Karta natalna” obećava da postane jedan od najvećih hitova sezone. Ova premijera nije samo muzički događaj, već je i proslava talenta, strasti i umetničkog izraza. Kristijan Tuba, poznat po svojim energičnim nastupima i izuzetnom vokalu, predstavlja svoju prvu autorsku pesmu, koja predstavlja kulminaciju njegovih dosadašnjih umetničkih dostignuća.

Singl ‘Karta natalna’ je rezultat saradnje sa nekim od najtalentovanijih ljudi u domaćoj muzičkoj industriji. Bane Vasić, maestro muzike i aranžmana, osigurao je da svaki ton ove pesme isprati emotivnu dubinu pesme. Tekst koji potpisuje Vlada 013 nije samo niz reči, već priča koja dotiče srca slušalaca, dok je video produkciju, koja vizuelno priča priču pesme, majstorski kreirao Dušan Jauković. Zajedno, ovi umetnici su stvorili delo koje nije samo pesma – to je muzički događaj koji zaslužuje svu pažnju.

Promocija pesme ‘Karta natalna’ u kafani Barberi nije samo prilika da čujete novu pesmu, već i prilika da doživite kako Kristijan Tuba interpretira svoje umetničko delo uživo. Njegova sposobnost da prenese emocije i energiju kroz muziku čini svaki njegov nastup nezaboravnim. Ova pesma, sa svojom dubokom emocionalnom porukom i zaraznom melodijom, sigurno će pronaći put do srca mnogih slušalaca.

Premijera će se održati na lokaciji koja odgovara veličini ovog događaja. Sa savršenim ambijentom koji podstiče intimitet i povezanost između izvođača i publike, ova promocija će biti prava poslastica za sve prisutne. Pridružite se Kristijanu i budite deo večeri koja obećava da bude više od muzičkog događaja – to će biti iskustvo koje se pamti.

Budite deo ove jedinstvene prilike i uživajte u mogućnosti da iskusite kako se muzička magija stvara na sceni. Kristijan Tuba i njegov menadžer Srđan Kožović vas pozivaju da zajedno proslavimo lansiranje “Karte natalne”, pesme koja ne samo da obeležava početak novog poglavlja u Tubinoj karijeri, već postavlja i nove standarde u muzičkoj industriji. Povedite sa sobom prijatelje i ljubitelje dobre muzike i dođite da zajedno uživamo u večeri ispunjenoj muzikom koja dira dušu.

Ovo će biti veče koje će se pamtiti, stoga ne propustite priliku da budete deo muzičke istorije. Vidimo se u Barberiju, na premijeri spota i pesme ‘Karta natalna’.

Rezervišite mesto na vreme: 062 262 212 (sms, Viber, whatsup).

KARTA NATALNA LYRICS

[Strofa 1]
Svaki dan,svaka noć
sa njom je svetska premijera
ona je u polju ruža kao orhideja.

Svaki dan,svaka noć
sa njom je uvek priča nova
samo kad je pored mene,ljubav je do krova.

{Pred-refren]
Za nju sam stvorio sve
za nju rodio se
pred njom na kolena pao i
evo srce joj dao

[Refren]
Sinoć mi je rekla da
devojka iz moga sna
od kad sam se rodio
njoj me život vodio

Sinoć mi je rekla da
mili brate to je ta
možda je za mene fatalna,
al to moja karta natalna.

[Strofa 2]
Svaki dan,svaka noć
sa njom je jedan život više
ona je na mome nebu
sunce posle kiše

Svaki dan,svaku dan
sa njom ja ludujem
bez kraja ona u svom srcu
nosi ključeve od raja.

{Pred-refren]
Za nju sam stvorio sve
za nju rodio se
pred njom na kolena pao i
evo srce joj dao

[Refren]
Sinoć mi je rekla da
devojka iz moga sna
od kad sam se rodio
njoj me život vodio

Sinoć mi je rekla da
mili brate to je ta
možda je za mene fatalna,
al to moja karta natalna.